ZGODBA O MARSU IN VENERI

PO SVETOVNI KNJIŽNI USPEŠNICI

– MOŠKI SO Z MARSA, ŽENSKE SO Z VENERE-


Le če ste zadnjih nekaj let živeli v jami, ste zamudili eno najbolj prodajanih knjig, avtorja John Gray-a. Knjiga Moški so z Marsa, ženske so z Venere, je bila do danes prodana v več kot 50-ih milijonih izvodov in prevedena v 46 jezikov. 

Klasični priročnik Johna Gray-a za razumevanje nasprotnega spola je sprožil revolucijo, njegov naslov pa je danes eden najbolj prepoznavnih na svetu.

John Gray je postal vodilni strokovnjak na področju odnosov med moškimi in ženskami in je na to tematiko napisal že 17 knjig. Poleg tega se s pomočjo predavanj in seminarjev trudi ljudem razložiti, da težava ni v naših partnerjih, ampak v našem dojemanju partnerja in njegovih odzivov.

KAKO JE KNJIGA PRISTALA NA GLEDALIŠKIH ODRIH?


Francoz, Paul Dewandre, se je nad knjigo in  predavanji Johna Gray-a v Ameriki tako navdušil, da je pod njegovim peresom nastala gledališka predstava, ki je po izjemnem uspehu v Franciji privabila že več kot 1.000.000. gledalcev v gledališča širom po svetu.

Mednarodna uspešnica tudi na slovenskih gledaliških odrih!!

O razlikah med moškimi in ženskami, o vsakodnevnih težavah in nerazumevanju nasprotnega spola, vas bo na zabaven in hudomušen način poučil Denis Avdić. S svojimi dolgoletnimi zakonskimi izkušnjami mu je pri ustvarjanju komedije »Moški so z Marsa, ženske so z Venere« pomagal igralec in režiser ter dobitnik prestižne nagrade Žlahtni komedijant 2015, Gašper Tič.

Skupaj sta ustvarila 90-minutno komedijo, ki bo v dvorani sprožila obilico smeha, spogledovanja in zbadanja s komolci, saj se bodo gledalci počutili, kot da Denis govori ravno o njih.

Denis
To je KOMEDIJA, ki bo spremenila vaš partnerski odnos!

Saj poznate tisti občutek, ko ste prepričani, da partner govori vam nerazumljiv jezik. Govorite, razlagate, se trudite… a ne gre in ne gre.

Jasno, moški so z Marsa, ženske so z Venere!

Zato nikakor ni potrebno, da vsako težavo, ki jo ženska na dolgo in široko razlaga, moški tudi povsem razume in reši. Prav tako nikakor ne pomeni, da ko se moški umakne v svojo »votlino«, svoje izbranke ne ljubi. Težava ni v partnerju, ampak v vašem dojemanju partnerja in njegovih odzivov. Tako preprosto je lahko!

Vsi zagrizeni ali pa na novo pečeni samci, komaj zaljubljeni golobčki in pa tudi dolgoletni partnerji, ki še vedno stiskate zobno pasto na narobnem koncu, puščate smeti pri vhodnih vratih, pozabite na datum obletnice in mislite, da se nogavice same pospravijo,… boste z Denisom lažje razumeli zakaj včasih preprosto ne gre in ne gre… in kako malo je potrebno, da potem spet gre. Zakaj bi plačevali drage zakonske terapevte, ko pa imamo Denisa?